What the dog! gedragsbegeleiding

Over mij

Hallo daar!

Wat leuk dat je hier ook even komt kijken. Ik ben Mandy.

Sinds ik me kan herinneren heb ik altijd honden om mij heen gehad. Je kan dus wel zeggen dat de liefde voor honden mij met de paplepel is ingegoten. 
Aan liefde geen gebrek, maar ik merkte dat er nog wel eens miscommunicaties waren tussen de honden en mijzelf. Ik begreep ze gewoon niet genoeg. En dus begreep ik ook niet hoe ik mezelf duidelijk kon maken tegenover hun.

Helaas heeft dit onbegrip geleid tot een naar bijtincident rond mijn 20e jaar. Daarvan heb ik een aantal weken moeten revalideren en had ik alle tijd om na te denken wat er nu allemaal precies was gebeurd en hoe ik dit had kunnen voorkomen. Een klein nieuwsgierig vonkje was gaan branden. Ik koos ervoor deze nare ervaring niet te laten overwinnen van alle goede ervaringen die ik had met honden.

Er is een mooi Amerikaans gezegde die luidt:

                                ” When life gives you lemons, make lemonade.”

 

Ja, ik heb de negatieve ervaring weten om te zetten in iets constructiefs. Ik zou hondentrainer en gedragsdeskundige worden! Een aantal diploma’s, certificaten, getuigschriften en certificaten van deelneming verder van 2 opleidingsinstituten ben ik afgestudeerd aan het Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum als  gedragsdeskundige! Daarnaast volg ik waar kan ook bijscholingscursussen.

Momenteel bied ik gedragstherapie aan en help ik met training waar nodig. Ook ben ik hondentrimster in trimsalon Superdogs.

over-mij