What the dog! gedragsbegeleiding

Zit jij met je handen in het haar over het (probleem) gedrag van je hond, is er een risico op een bijtincident, of zitten juist je buren met het handen in het haar vanwege al het geblaf? Met gedragstherapie help ik je begrijpen wat het onderliggende probleem is en hoe je dit het beste aan kunt pakken. Ik behandel elk probleem en elk ras.

Zo werkt het

Ik stuur je een uitgebreide vragenlijst waarin ik zo veel mogelijk het gedrag in kaart probeer te brengen. Ik vraag ook om videomateriaal zodat ik dit kan observeren en opnieuw af kan spelen als dat nodig is. Naar aanleiding hiervan kom ik op huisbezoek om een consult te houden. Tijdens dit consult stel ik gerichte vragen die mij helpen om uiteindelijk een diagnose te stellen. Aan het eind van dit consult geef ik alvast advies waar je mee uit de voeten kunt. Terwijl je aan de slag kunt met het eerste advies ga ik in de komende week tot 2 weken een diagnose stellen en op basis daarvan maak ik een behandelplan. In dit plan leg ik uit tot welke diagnose ik ben gekomen, wat dit inhoud en hoe nu verder.

In dit pakket zitten ook 2 lessen gebaseerd op oefeningen die ik aanraad. Dit gebeurd ook bij jou thuis of in je eigen buurt.

De kosten van dit pakket zijn, met alles inbegrepen, €245,- .