Korte gedragsbegeleidende lessen

Korte programma ‘s die hulp bieden bij gerichte problemen.

Samen wandelen

4 lessen speciaal gemaakt om jou te leren hoe je samen met je hond een leuke, ontspannen wandeling kan maken zonder getrek aan de lijn.

Deze cursus is ook geschikt voor honden die buiten prooigedrag vertonen of snel geneigd zijn om weg te lopen en daarom aangelijnd moeten blijven.

Benodigdheden voor de cursus; een stevige lange lijn van 5 meter. een korte lijn van 1.20/ 2 meter.
Bij voorkeur een y-tuig.

€180,-

Hulp bij uitvallen aan de lijn

Valt jouw hond uit aan de lijn en wil je weten hoe je daar het beste mee om kan gaan? Dan is dit programma van 3 lessen wat voor jou!

Tijdens deze cursus leer je; afstand bepalen tussen jouw hond en de prikkel, nieuwe associaties maken bij de prikkel en afleidingstechnieken.

Deze cursus is bedoeld om verzorgers de tools te geven hoe om te gaan met een uitvallende hond. In géén geval is dit een vervanging voor gedragstherapie. Mocht jouw hond ineens uitvallen aan de lijn wat hiervoor nooit eerder is gebeurd is het altijd raadzaam om een dierenarts te raadplegen. In veel gevallen speelt pijn mee met uitval- gedrag. Bij heftig uitvalgedrag is gedragstherapie raadzaam.

€ 135,-

muilkorftraining

Er zijn een aantal situaties waarin je hond een muilkorf zou moeten kunnen dragen. Denk bijvoorbeeld bij de dierenarts, de trimmer, in het buitenland of voor de veiligheid van jouw hond en de omgeving. Dan is het handig als jij precies weet hoe je dat op een positieve manier aan kan leren.

Ik werk alleen met muilkorven met ruimte voor voeren en die geen corrigerende werking hebben. Baskerville muilkorven voldoen hier aan.

1 les € 45,-

%d bloggers like this: