What the dog! gedragsbegeleiding

Samenwerking en open dag AniCura 2

Ongeveer een week geleden trok ik de stoute schoenen aan en vroeg ik aan dierenartsenpraktijk AniCura of zij geïnteresseerd zouden zijn in een samenwerking met mij als gedragsdeskundige. Ik werd heel warm onthaalt en zij wilden graag met mij samenwerken. Hoe ontzettend gaaf is dat?

Vandaag hielt de praktijk een open dag. Ik was daarbij om reclame te maken voor What the dog! en mee te doen met een leuke vragenronde. Natuurlijk kwam ik niet met lege handen aan en kregen de bezoekers van mij, na een gezellig praatje, een leuke goodiebag mee.

Weet jij de vragen te beantwoorden?

Voor de ingang van de praktijk stond een leuk standje opgesteld van niemand minder dan Motherpupper! Een hele leuke fotostudio speciaal voor honden. Wat een ontzettend gave en mooie foto ’s heb ik daar gezien van de honden die zij mocht fotograferen. Net als ik een nieuwe ondernemer met hart voor honden, én creativiteit. Als je een mooie foto, of zelfs bedrukt shirt wilt van je hond is een kijkje op haar site, motherpuppersstudio.com, zeker de moeite waard!