Samenwerking en open dag AniCura

Ongeveer een week geleden trok ik de stoute schoenen aan en vroeg ik aan dierenartsenpraktijk AniCura of zij geïnteresseerd zouden zijn in een samenwerking met mij als gedragsdeskundige. Ik werd heel warm onthaalt en zij wilden graag met mij samenwerken. Hoe ontzettend gaaf is dat?

Vandaag hielt de praktijk een open dag. Ik was daarbij om reclame te maken voor What the dog! en mee te doen met een leuke vragenronde. Natuurlijk kwam ik niet met lege handen aan en kregen de bezoekers van mij, na een gezellig praatje, een leuke goodiebag mee.

Weet jij de vragen te beantwoorden?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: